Κάλεσμα σε μετανάστες και πρόσφυγες

Εργατική Λέσχη Καλλιθέας

Κάλεσμα σε μετανάστες και πρόσφυγες

Η ζωή εκατομμυρίων εργαζόμενων καταστρέφεται καθημερινά από την οικονομική κρίση. Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζόμενων, για να συνεχίζουν να πλουτίζουν οι τράπεζες και τα αφεντικά. Το αποτέλεσμα είναι ανεργία, μισθοί πείνας και δυστυχία. Μετανάστες και έλληνες εργαζόμενοι χάνουμε τις δουλειές μας, ενώ όσοι δουλεύου με ακόμα, οι μισθοί μας δεν φτάνουν ούτε για το καθημερινό μας φαγητό. Τα προβλήματά μας είναι κοινά και μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Οι φασίστες προσπαθούν να μας διασπάσουν και να μας πείσουν ότι για την οικονομική κρίση φταίνε οι μετανάστες, γιατί μας θέλουν όλους να είμαστε δούλοι των αφεντικών και να δουλεύουμε με μεροκάματα πείνας. Εμείς λέμε, ότι από αυτή την καταστροφή μπορούμε να γλιτώσουμε, μόνο εάν όλοι οι εργαζόμενοι, μετανάστες και έλληνες είμαστε ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, τις περικοπές των μισθών και τις φασιστικές συμμορίες που μας απειλούν όλους.

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας είναι ένας χώρος στον οποίο θέλουμε να συναντιόμαστε μετανάστες και έλληνες, εργαζόμενοι και άνεργοι. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματά μας.

Καλούμε όλους τους μετανάστες να έρθουν στην Εργατική Λέσχη Καλλιθέας και να συμμετέχουν στις δράσεις της.

Στην Εργατική Λέσχη θα γίνονται δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας για μετανάστες και πρόσφυγες, κάθε Σάββατο 6:00 έως 8:00 το απόγευμα.

Επίσης θα γίνονται δωρεάν μαθήματα για παιδιά του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρα 6 το απόγευμα συναντιόμαστε στην Εργατική Λέση για να συζητήσουμε την οργάνωση του προγράμματος των μαθημάτων.

 

Εργατική Λέσχη Καλλιθέας

Λασκαρίδου 134

Καλλιθέα

Tagged: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: