Призив към емигранти и бежанци

Работнически клуб – Калитеа

Призив към емигранти и бежанци

Животът на милиони трудещи се бива съсипван всеки ден от икономическата криза. Правителствата се опитват да стоварят тежестта на кризата на гърба на трудещите се, за да продължават да се обогатяват банките и работодателите. Резултатът от всичко това са безработица, мизерни заплати и нещастие. Емигранти и гръцки трудещи се губим работата си, а заплатите на тези, които все още работим, не ни стигат дори за ежедневната храна. Проблемите ни са общи и заедно можем да ги разрешим! Фашистите се опитват да ни разделят и да ни убедят, че за икономическата криза са виновни емигрантите, защото искат всички да бъдем роби на работодателите и да работим за нищожни заплати. Ние смятаме, че от това унищожение можем да се спасим, само ако всички работещи, емигранти и гърци, сме обединени и се подкрепяме един друг. Солидарността е единственото оръжие, което имаме, за да се справим с безработицата, орязването на заплатите и фашистките банди, които ни заплашват всички.

„Работнически клуб-Калитеа” е мястото, в което искаме да се срещаме, гърци и емигранти. Да се подкрепяме един друг и заедно да решаваме проблемите си!

Каним всички емигранти да дойдат в „Работнически клуб – Калитеа” и да се включат в неговите дейности.

В Работническия клуб ще се провеждат безплатни уроци по гръцки език за емигранти и бежанци, всяка събота, от 6:00 до 8:00ч. Следобяд.

„Работнически Клуб-Калитеа”

Ул. „Ласкариду”№ 134

Калитеа

Tagged: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: