Το ξαναλέμε: οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής δεν θα πατήσουν το πόδι τους στην Καλλιθέα.

Η γενική κατακραυγή και η αγανάκτηση που προκάλεσε στο λαό της Καλλιθέας η απόφαση της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, φαίνεται ότι δεν συγκινούν τη δημοτική αρχή, η οποία εξακολουθεί να αρνείται να πάρει μια ξεκάθαρη θέση, ότι οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση στην πόλη μας. Παρά το γεγονός ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις ζήτησαν να αποριφθεί το αίτημα της φασιστικής οργάνωσης, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να μην παίρνει θέση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης του αντιφασιστικού αγώνα οι πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο, να ματαιωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις, προκειμένου, η δημοτική αρχή να μην δυσαρεστήσει τους φασίστες. Δηλαδή: ή συμμετέχει η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις, ή δεν θα γίνουν εκδηλώσεις.
Ως Εργατική Λέσχη Καλλιθέας απαιτήσαμε από τη δημοτική αρχή να πάρει εξαρχής μια θέση η οποία να ανταποκρίνεται στις αντιφασιστικές και δημοκρατικές απαιτήσεις του λαού της Καλλιθέας. Η δημοτική αρχή επέλεξε να εξακολουθεί να επιδεικνύει “ευαισθησίες” στις επιθυμίες των φασιστών και να αγνοήσει το λαϊκό αίσθημα των κατοίκων της Καλλιθέας. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να επιμείνουμε: δεν θα αφήσουμε τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής να πατήσουν το πόδι τους στην Καλλιθέα.
Ζητάμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στον καλλιθεώτικο λαό.

Ζητάμε να πάρουν ξεκάθαρη θέση, έξω οι φασίστες από την Καλλιθέα.

Σε κάθε περίπτωση, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, το σύνολο των αντιφασιστικών δυνάμεων, κάθε αντιφασίστας και αντιφασίστρια, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον φασισμό.

Tagged: , , , , , ,

One thought on “Το ξαναλέμε: οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής δεν θα πατήσουν το πόδι τους στην Καλλιθέα.

  1. […] κάθε περίπτωση, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας,το σύνολο των αντιφασιστικών δυνάμεων, κάθε […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: