Παρεμβάσεις για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας στην Καλλιθέα.

20171105_091723Δεκάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες συμμετείχαν στην περιφρούρηση της απεργίας των εμποροϋπαλλήλων και στην υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας, σήμερα 5 Νοέμβρη στην Καλλιθέα.


Μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής περιφρούρησαν την 24ωρη έξω από το Public και εργαζόμενοι/ες των Zara έκαναν το ίδιο έξω από το κατάστημά τους. Έτσι και τα δύο καταστήματα παρέμειναν κλειστά.


Αξίζει να αναφερθεί η συμπαράσταση στην κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων που εκφράστηκε από τον κόσμο της Καλλιθέας ο οποίος περνούσε από τα σημεία των απεργιακών συγκεντρώσεων.


Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την συμπαράστασή της στην απεργία των εμποροϋπαλλήλων και κάλεσε τον λαό της Καλλιθέας να σταθεί αλληλέγγυος και να μην επιτρέψει την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας με όλες της τις δυνάμεις βρέθηκε δίπλα στους απεργούς, στηρίζοντας και τις δύο απεργιακές κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν στην πόλη μας.

Δεν τους χαρίζουμε καμιά Κυριακή!

Tagged: , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: